Soms ontvang ik leuke berichtjes of feedback van vrienden, familie en professionele relaties. Daarom post ik graag hieronder enkelen als teken van dank. X

Xandra en ik zijn al jaren bevriend met elkaar. Ik heb haar altijd al gezien als ‘een actrice’ of toch iemand die weet hoe ze in welke situatie zich moet gedragen en weet aan te passen. Dat ze een acteertalent heeft dat moet niet onder stoelen of banken worden geschoven. Toen we voor een eerste maal eens werden uitgenodigd op een theatervoorstelling waarin ze meespeelde, viel ik bijna achterover van wat ik zag. Een totaal andere Xandra die ik niet ken, maar zo geloofwaardig in haar spel! Dat er een vijs los is aan haar, dat wist ik al lang, maar dat ze dan iemand moest spelen met een gespleten persoonlijkheid... Niet normaal fantastisch!! 

Via mijn vriendin hebben we Xandra te pakken gekregen voor de hoofdrol in een reclamespot. Zo’n zotte doos en zeer enthousiaste vrouw. Na een bitterkoud, niet evident opnameweekend heeft Xandra zich professioneel gehouden met een geslaagd resultaat. We hadden ons geen beter actrice kunnen inbeelden!

Een betere tv-mama en -baasje voor Kito dan Xandra had ik niet durven dromen. Kito houd er niet echt van om te luisteren naar anderen die niet zijn echte baas zijn, maar Xandra bracht dit zo natuurlijk en echt over dat Kito niet anders meer durfde dan naar haar te luisteren! In het eerste spotje van Electrabel was Kito nog wat wantrouwig toen Xandra over zijn hoofd moest aaien, dus heeft hij het die ene keer enkel toegelaten. Maar, dat zie je natuurlijk niet op de televisie. De kijker ziet niet altijd hoe dat in zijn werk gaat achter de schermen. De honden party was top! Heeft lang geduurd om iedere hond te laten doen wat ze moesten doen. Vooral de hond die in de lucht hing te bengelen was niet evident. Dankzij een harnas en enkele helpende handen mocht het resultaat er zijn. Ocharme de mensen die instonden voor de opkuis nadien.

Elke

Wout

Desire

Tom

Wanneer ik op reportage  moet voor TV Zemst of Maan TV kijk ik er stiekem naar uit dat Xandra ook meegaat. Telkens zij een interview afneemt gaat dit zo vanzelfsprekend bij haar. Ze heeft hier niet veel voorbereiding voor nodig en toch weet ze perfect wat ze moet vragen en hoe ze zich moet gedragen als interviewer. Ik heb al veel geleerd van haar, waardoor mijn enthousiasme steeds groter wordt. Dat ze naast interviewen en presenteren ook acteert verbaast me niets. Als trouwe Thuis fan op één vond ik Xandra subliem in de afleveringen waarin ze meedraaide als de felle Meester-Advocate Sarah Volders. Ik hoop stiekem dat ze nog eens terugkomt in Thuis, maar dan nu voor een langere periode. 

Jasmijn

De eerste keer toen ik Xandra ontmoette was tijdens de opnames van een reclamefilmpje dat mijn vriend draaide. Een supervlotte, sympathieke madame die weet van aanpakken. Op een dag stond ze ineens in de make up ruimte van Studio A om een gastrol te draaien in Familie samen met mij. Ik wist van niks, maar dat was super uiteraard. Een beetje afgelachen tijdens de opnames met een fantastisch resultaat. Je hebt dat keigoed gedaan Xandra!

Tom

Hey Xandra, We kregen nieuws van de klant dat ie héél tevreden is! De spot scoort boven hun Europees gemiddelde en ziet er ook veel mooier uit dan de andere, zeggen ze. Maar dat is ook waarom we jou hadden uit gekozen natuurlijk ;-) grts, Tom

Feedback